Welkom op Brede School Vleuterweide

Brede School Vleuterweide gaat aan de slag samen met de wijk! Het komende jaar starten we met verschillende activiteiten, zowel binnen- als buitenschool. De Brede School bestaat uit een netwerk van scholen, BSO’s, welzijnsmedewerkers en diverse activiteitaanbieders in de wijk.

De focus ligt op burgerschap, met alle betrokkenen worden activiteiten georganiseerd rondom de drie kern ingrediënten van burgerschap. Dat zijn namelijk: identiteit, democratie en participatie. Deze thema’s zullen terug te vinden binnen de scholen en BSO’s.
Het buitenschools activiteitenprogramma bestaat uit…

Laatste nieuws van Brede School Vleuterweide

Utrecht blijft in beweging!

30 maart 2020Alternatieve sportmogelijkheden tijdens coronaquarantaine. De ontwikkelingen rondom het coronavirus legt ook de Utrechtse sportwereld plat. Uiteraard gaat Utrecht niet bij de pakken neerzitten. Zo zijn er al diverse alternatieve manieren gespot om de Utrechters in beweging te brengen. Topsporters bedenken
Meer lezen...

Corona-uitbraak

17 maart 2020In navolging van de nieuwe maatregelingen rondom de corona-uitbraak zijn de Utrechtse Brede Scholen genoodzaakt om alle naschoolse activiteiten horende bij de brede school te annuleren tot 6 april.

Breakdance op vrijdag in theaterzaal Weide Wereld

11 maart 2020Buurtbattle 030 Wil jij vette breakdance moves leren? Beter worden op de dansvloer? Doe dan mee met de Buurtbattle 030! In 12 lessen leer jij de basis van het breakdancen. Elke vrijdagmiddag krijg je les en werk je toe naar
Meer lezen...