Welkom op Brede School Overvecht

overvecht

Brede School Overvecht werkt aan de best mogelijke toekomstkansen van ieder kind in de wijk, van 0 tot 12 jaar. Om dat te bereiken werken de Brede School-partners onderling samen en stemmen hun doelen en activiteiten, in doorgaande ontwikkelingslijnen, op elkaar af. Hierdoor versterken de vaardigheden van de kinderen op verschillende terreinen (sociaal-emotioneel, cognitief, fysiek en creatief) en op verschillende momenten (binnen school en buiten school).

Samen met ouders motiveert de Brede School de kinderen. De ouders volgen, stimuleren en…

japaners bij maarten

Bezoek uit Japan

25 oktober 2017De Brede School Overvecht en Stichting Vreedzaam onderhouden nauwe banden met Japan. Ook daar wordt gewerkt aan democratisch burgerschap op vreedzame scholen. Ze hebben belangstelling voor de vreedzame wijk. Om kennis te maken met onze manier van werken bezocht een
Meer lezen...
muziekroute

Naschoolse muzieklessen

28 september 2017Deze week zijn de naschoolse muzieklessen weer van start gegaan. De lessen worden gegeven op verschillende scholen in Overvecht en zijn voor kinderen van groep 6, 7 en 8. Wat kan je leren? Viool, slagwerk, trompet, cello, klarinet, gitaar en zang.
Meer lezen...