Welkom op Brede School Ondiep

vreedzaam we dragen allemaal een steentje bij

In Ondiep werken OBS de Boemerang (Oost en West), OBS Jules Verne, OBS de Rietendakschool (Basisscholen), Spelenderwijs Utrecht, Ludens (KDV Avontuur en BSO Odin) , Harten voor sport en Me’kaar samen in de Brede School Ondiep.

Brede School Ondiep werkt samen aan onderwerpen die voor alle kinderen, ouders, scholen en de buurt van belang zijn. Daarbinnen heeft iedere school de ruimte om accenten te leggen en zich te profileren.

Elk schooljaar worden er nieuwe doelen vastgesteld en vindt er een gezamenlijke evaluatie plaats…

Inschrijven Brede School activiteiten

26 maart 2018Beste ouders en kinderen, De Brede School activiteiten starten na de meivakantie. U kunt uw kind inschrijven tot en met 1 mei via de link Of scan de QR code: Voor 10 mei krijgt u een bericht of uw kind wel of
Meer lezen...
flow logo

Hoe zorg je ervoor dat jij en je puber elkaar begrijpen?

23 januari 2018Florianne Sollie van FloW Huiswerkbegeleiding organiseert op 29 januari een gratis lezing over “Praten met je Puber”. Lees onderstaande flyer voor meer informatie:
wow de zee is van plastic 6+

Theatervoorstelling: Wow, de zee is van plastic!

22 januari 2018De Brede School Ondiep werkt regelmatig samen met Jongerentheater Link. Saskia Ottenhof, één van de docenten, werkt als speeltuinmaker in speeltuin het Noordse Park. In deze speeltuin is iedere dag van alles te beleven; knutselen, met skelters rijden, verse eieren
Meer lezen...