Welkom op Brede School Ondiep

vreedzaam we dragen allemaal een steentje bij

In Ondiep werken OBS de Boemerang (Oost en West), OBS Jules Verne, OBS de Rietendakschool (Basisscholen), Spelenderwijs Utrecht, Ludens (KDV Avontuur en BSO Odin) , Harten voor sport en Me’kaar samen in de Brede School Ondiep.

Brede School Ondiep werkt samen aan onderwerpen die voor alle kinderen, ouders, scholen en de buurt van belang zijn. Daarbinnen heeft iedere school de ruimte om accenten te leggen en zich te profileren.

Elk schooljaar worden er nieuwe doelen vastgesteld en vindt er een gezamenlijke evaluatie plaats…

flow logo

Hoe zorg je ervoor dat jij en je puber elkaar begrijpen?

23 januari 2018Florianne Sollie van FloW Huiswerkbegeleiding organiseert op 29 januari een gratis lezing over “Praten met je Puber”. Lees onderstaande flyer voor meer informatie:
wow de zee is van plastic 6+

Theatervoorstelling: Wow, de zee is van plastic!

22 januari 2018De Brede School Ondiep werkt regelmatig samen met Jongerentheater Link. Saskia Ottenhof, één van de docenten, werkt als speeltuinmaker in speeltuin het Noordse Park. In deze speeltuin is iedere dag van alles te beleven; knutselen, met skelters rijden, verse eieren
Meer lezen...
Screen Shot 2018-01-09 at 10.53.40

Komt u ook langs op 16 januari?

9 januari 2018Heeft u een vraag op het gebied van sport, hobby of andere activiteiten? U zoekt bijvoorbeeld iemand om mee te schaken, wandelen, klaverjassen? Goed nieuws! Want buurtteam Ondiep/Pijlsweerd organiseert een ontmoetingsfestijn. Kom langs voor een kop koffie, ontmoet mensen uit je buurt
Meer lezen...