Welkom bij Brede School De Klimroos

Brede School De Klimroos is de spil in het verbinden van verschillende mensen en groepen binnen de brede school en in de wijk.
In Brede School De Klimroos verbinden obs De Klimroos, Peutercentrum Parkwijck van Kind&Co Ludens, DOCK en Partou zich met elkaar. Door samen te werken aan gemeenschapsvorming versterken wij ons pedagogisch klimaat waarbinnen kinderen van 0 – 12 jaar in hun ontwikkeling ondersteund worden.
Dit doen wij mede door:

  • het aanbieden en organiseren van activiteiten, in samenwerking met verschillende (wijk-) partners….

Laatste nieuws van Brede School Klimroos

Kliederochtend voor ouder en peuter woensdag 29 november

25 oktober 2023De Kliederochtend voor ouder en peuter is woensdagochtend 29 november 8.45-9.15 uur. Thema is kleur met verf en ander materiaal. Wij zorgen voor verfschortjes. Kom iedere maand op woensdagochtend met je peuter kliederen op obs De Klimroos! We hebben mooie
Meer lezen...

Kinderboekenweek: gesprekken tussen jong en oud tijdens wijklunch Bij de Buren.

22 oktober 2023Gesprekken tussen jong en oud tijdens wijklunch Bij de Buren. Van ‘Pipi Langkous’ tot ‘De waanzinnige boomhut’. “Pipi Langkous las ik voor aan mijn kinderen toen die klein waren. Pipi was niet bang en durfde alles. Heerlijk vond ik dat.”
Meer lezen...

Kliederochtend voor ouder en peuter op woensdag

27 september 2023Kom iedere maand op woensdagochtend met je peuter kliederen op obs De Klimroos! We hebben mooie kliedertafels en iedere maand is er steeds ander materiaal waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen. Inloop: 8.30 uur met koffie/thee (bij de
Meer lezen...