Brede School Utrecht Hoograven filmpje

Brede School Hoograven

Vanaf april 2024 stopt deze website te bestaan. U kunt terecht op https://www.doemeebredeschoolutrecht.nl/hoograven voor alle actuele informatie.

Op maandag 25 september is officieel ons wijkproject Weg van Kunst gestart met als thema ‘het oneindige verhaal’. Gezamenlijk werken we toe naar de wervelende kunstroute op woensdag 13 december. Extra bijzonder is dat we dit jaar ook samenwerken met de St. Maarten Parade die op 10 november in de stad Utrecht zal plaatsvinden. Hiervoor maken wij met leerlingen van groep 8…


Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten:

Brede School Utrecht Hoograven Social

4 months ago

De Brede School is dringend op zoek naar nieuwe leden voor de Vreedzame ouderraad. Lijkt het je leuk om op die manier iets voor onze wijk te betekenen? Kom een keertje kijken bij een overleg van de ... See more

Laatste nieuws van Brede School Hoograven

Sint Maarten Parade 2023

14 november 2023De Brede School Hoograven heeft dit jaar voor het eerst een lichtsculptuur en lampionnen voor de Sint Maarten Parade in Utrecht gemaakt. Dit hebben wij in samenwerking gedaan met Het Filiaal Theatermakers en met de activiteitenbegeleider bij woongemeenschap de Saffier.
Meer lezen...

Nieuwsbrief 8 Brede School Hoograven

14 november 2023Veel leesplezier! 202311 Nieuwsbrief 8 Brede School Hoograven

Gezocht nieuwe leden voor de ouderraad van de Brede School

27 oktober 2023Brede School Hoograven is op zoek naar nieuwe leden voor de ouderraad van de Brede School. Meer informatie is te vinden in onderstaande flyer!