Brede School Utrecht Hoograven filmpje

Brede School Hoograven

Dit jaar was het thema van Weg van Kunst ‘groeten en ontmoeten’. Alle Brede Schoollessen van afgelopen najaar gingen in op dit thema. Ook de kinderen van de kinderopvang hebben theaterlessen gevolgd die aansloten bij dit thema.

Helaas kon het geplande live event van het wijkproject Weg van Kunst niet doorgaan vanwege de toen geldende maatregelen. Gelukkig konden we wel een filmpje maken waarin alle activiteiten terug te zien zijn die hebben plaatsgevonden.

Zo zijn de teksten van…


Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten:

Laatste nieuws van Brede School Hoograven

Liedje buiten zijn met jou gemaakt door leerlingen van groep 7

11 januari 2022Tijdens Weg van Kunst hebben leerlingen van groep 7 een liedje gemaakt met singer / songwriter Margot Roubos in opdracht van Het Filiaal theatermakers. Een deel van het liedje is te horen in de video die gemaakt is over Weg van Kunst.
Meer lezen...

Groeten en ontmoeten liedje

24 december 2021De peuters en de kleuters hebben tijdens Weg van Kunst theaterlessen gevolgd over groeten en ontmoeten. De theaterdocenten hebben een filmpje gemaakt van het liedje ‘Hallo’ dat ze de kinderen hebben geleerd. Dit filmpje kunt u hier bekijken: Liedje ‘Hallo’
Meer lezen...

Nieuwsbrief Brede School Hoograven

2 november 2021Onze tweede nieuwsbrief is uit. In deze nieuwsbrief gaan wij in op wat wij binnen de Brede School doen aan cultuur. Veel leesplezier! Nieuwsbrief 2 Brede School 2021