Welkom op Brede School Waterwin

Waterwin-voorkant

Brede School Waterwin is de samenwerking tussen onderwijs, opvang en welzijn in de wijk Terwijde. De Brede School ondersteunt en faciliteert samenwerking, zodat onderwijs en opvang zich op hun kerntaak kunnen richten. Daarbij zorgen we voor een goede gezamenlijke inzet en gebruik van middelen.

Organisaties die samenwerken in de Brede School Waterwin zijn de basisscholen Hof ter Weide, Waterrijk en de Ridderhof, DOENJA Dienstverlening, Saartje kinderopvang, Spelenderwijs Utrecht en jeugdbibliotheek Waterwin.
Voorbeelden van samenwerkingsprojecten die de Brede School organiseert zijn de…

groep-1-3

Inschrijven nieuw naschools cursusaanbod periode één 2016-2017 vanaf nu mogelijk

12 september 2016Beste ouder(s) en/of verzorger(s), De inschrijving van het nieuw naschools cursusaanbod periode één 2016-2017 start weer! Alle kinderen van de scholen Waterrijk, Hof ter Weide en de Ridderhof kunnen hun talenten ontdekken door middel van allerlei (nieuwe) cursussen op het
Meer lezen...
Kinderraad

Kinderraad Waterwin in Terwijde geïnstalleerd

16 december 2015Maandagmiddag werd de Kinderraad Waterwin in Terwijde geïnstalleerd. De Kinderraad is een Democratisch Burgerschapsproject in Brede School Waterwin. Via verkiezingen zijn er vertegenwoordigers uit de groepen 7 en bij BSO Saartje gekozen. Eens per maand vindt er een vergadering plaats.
Meer lezen...
BS_Waterwin_CMYK

Notulen Kinderraad 9 november 2015

23 november 2015Aanwezig: Ridderhof: Mats, Frederique, Matthijs en juf Fieke Waterrijk: Claire en Kai en juf Debby Hof ter Weide: Janneke, Julie, Lucca en juf Jackie BSO Saartje: juf Josien DOENJA Dienstverlening: Bart van Meeteren, vandaag notulist en voorzitter tegelijkertijd De leden
Meer lezen...