Brede School Hoograven

De Utrechtse Brede School is een rijke pedagogische omgeving waarbinnen kinderen van 0 tot en met 12 jaar zich optimaal in een doorgaande lijn kunnen ontwikkelen. Samen met verschillende partners werken we aan een breed en gevarieerd programma onder en na schooltijd. De Brede School Hoograven biedt o.a. cursussen voor muziek, theater, kunst & techniek en dans. Zo krijgen alle kinderen in Hoograven de kans om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

logo Studiekring

Geef je nu op voor de huiswerkbegeleiding

24 februari 2015Kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de 5 basisscholen kunnen zich tot 13 maart opgeven voor de huiswerkbegeleiding die start op 25 en 26 maart op de locatie Duurstedelaan en de locatie Blauwe Aventurijn op woensdag- en donderdagmiddag.
Meer lezen...
OPEN-DAG

Open dag op 30 maart

19 februari 2015Op maandag 30 maart van 9.00 tot 12.00 uur is er weer een open dag bij alle basisscholen en partners van de Brede School. Ouders worden van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen bij een van de vijf basisscholen.
Meer lezen...
toneelspelen

Er zijn weer Brede School activiteiten!

3 februari 2015De activiteiten vinden plaats van 2 maart t/m 24 april Informatie over aanmelden: Je kunt je inschrijven voor één of meerdere activiteiten die voor jouw groep georganiseerd worden. Als jij je voor meer activiteiten inschrijft; geef dan je voorkeur aan
Meer lezen...