Brede School Hoograven

De Utrechtse Brede School is een rijke pedagogische omgeving waarbinnen kinderen van 0 tot en met 12 jaar zich optimaal in een doorgaande lijn kunnen ontwikkelen. Samen met verschillende partners werken we aan een breed en gevarieerd programma onder en na schooltijd. De Brede School Hoograven biedt o.a. cursussen voor muziek, theater, kunst & techniek en dans. Zo krijgen alle kinderen in Hoograven de kans om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Hoograven opgeruimd

Hoograven opgeruimd!

13 maart 2015Kom jij jouw eigen wijk Hoograven helpen met Nederland Schoon? De Vreedzame Wijk Hoograven doet zaterdagmiddag 28 maart mee aan de Landelijke Opschoondag om zwerfvuil in de wijk tegen te gaan. Woon je in Hoograven? Doe dan gezellig mee! Maak
Meer lezen...
OPEN-DAG

Open dag op 30 maart

10 maart 2015Op maandag 30 maart van 9.00 tot 12.00 uur is er weer een open dag bij alle basisscholen en partners van de Brede School. Ouders worden van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen bij een van de vijf basisscholen.
Meer lezen...
Samen schaken

Schaakcursus voor volwassenen

5 maart 2015Binnen de Brede School (BS) Hoograven wordt momenteel een cursus schaken voor kinderen aangeboden. Vanaf 7 april biedt de BS Hoograven, in samenwerking met SamenSchaken, ook een cursus schaken voor volwassenen aan. De cursus is uitsluitend bedoeld voor beginnende schakers.
Meer lezen...